Ak vás zaujíma či mi to stačí? No viacmenej áno, keď ma chytí hlad ( a to sa nestáva moc) dám si mandle s medom, alebo aj biely biojogurt, inak nemám nejakú veľkú potrebu niečo jesť.
Deň tretí
Raňajky: Opäť šalát z mrkvy, jablka, orechov , medu a hrozienok
Obed : Šalát z cvikle ( recept je v minulom reporte)
Večera: Mrkvový perkelt
Tu by som sa trochu opäť rozpísala. Možno si poviete, že bléééé mrkva. Ale musím vás vyviesť z omylu. V podobe tohoto perkeltu je mrkva úžasne chutná. Robievajú ju v rôznom prevedení, tu je môj recept.
Budeme potrebovať:
- 4 až 5 mrkiev (očistiť a nakrájať na kolieska)
- malú cibuľku
- asi 1,5 dcl vody
- 1PL sojovej omáčky
- syr, a žeruchu
na olivovom oleji speníme cibuľku, pridáme mrkvu, posolíme, pokoreníme podlejeme vodou a dusíme. Asi po 5 minútach pridáme omáčku a dusíme ďalej. Keď sa voda viac-menej odparí, a na mrkve ostane taký plak, vypneme. Dáme na tanier, posypeme syrom a ja som dala ešte žeruchu.
Deň štvrtý
Raňajky: Opäť šalát z mrkvy, jablka, orechov , medu a hrozienok
Obed: Mrkvový perkelt
Večera : Prekladaná zapekaná cuketa
Budeme potrebovať:
- 2 cukety
- syr
- soľ, korenie, olivový olej
do zapekacej misky naukladáme na hrubšie kolieska nakrájanú cuketu, posolíme, okoreníme, ja som ešte nakrájala cesnak na plátky.Pokvapkáme olivovým olejom a dáme zapiecť. Pred dopečením ešte posypeme syrom a necháme ho pripiecť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára