Raňajky.: BIO biely jogurt s orechmi, medom a škoricou
Obed : Bezvječné cestoviny s duseným kalerábom
Večera : Boršč
Budeme potrebovať:
- uvarené bezvaječné cestoviny
- 1 kaleráb
- 1 cibuľa
- soľ, korenie
na panvici usmažíme cibuľu, pridáme postrúhaný kaleráb, asi deci vody a dusíme. Samozrejme osolíme a okoreníme. Keď sa voda vyparí, primiešajte cestovinu. Je to naozaj veľmi dobré .
BORŠČ
Budeme potrebovať:
- mrkvu, petržlen, kaleráb, zeler,papriku, cviklu,cibuľa,cesnak, korenie, soľ, rasca, bobkový list, paradajkový pretlak
Všetku zeleninu pokrájame na kocky, do hrnca dáme olej a osmažíme cibuľu, potom pridáme všetku zeleninu okrem cvikle, orestujeme, pridáme koreniny a podlejeme vodou. Necháme variť do zmäknutia. Potom pridáme cviklu a pretlak, a ešte necháme prejsť varom. Keď bude veľmi hustá, zriedime vodou a ešte raz necháme prejsť varom.
Dobrú chuť želám :-)
1 komentár:
Martinka, držím palce... určite sa budem tvojimi receptami inšpirovať :)
Zverejnenie komentára