streda 24. apríla 2013

Tatrák z cvikle (červenej repy)

Pridávam jeden receptík z cvikle, je to jednoduchý tataráčik, chutný , vhodný ako predjedlo, či ako diétna večera.


 Tatarák z cvikle

3-4 uvarené cvikle
1/2 červenej cibule, nakrájaťna drobučko
2 lpolievkové lyžice žeruchy
1 1/2 lyžice olivového oleja
1 lyžička dijonskej horčice
1 lyžica medu
šťava z polovice limetky
soľ

Uvarenú cviklu nechajte vychladnúť a nastrúhajte. V miske zmiešajte s cibuľou,žeruchou, olivovým olejom, medom, horčicou, limetkovou šťavou a soľou.
Nechajte aspoň 1 hodinu pred servírovaním odpočinúť v chladničke, aby sa všetky chute spojily.

Žiadne komentáre:

Printfriendly