Budeme potrebovať:
- cannellony
- mleté mäsko
- strúhaná cuketa
- zmes byliniek
- vajíčko
- soľ
- lúpané paradajky ( alebo pretlak)
- bazalka
- čierne olivy
- cesnak
- V miske zmiešate mäso, postrúhanú cuketu, vajce, bylinky, soľ, korenie, petržlenovú vňať, touto zmesou naplníte cestovinu a poukladáte na pekáčik. V druhej miske si vymiešate pretlak s bazalkou, cesnakom, a bylinkami podľa vlastnej chuti.Pridáte postrúhaný syr, pokrájané olivy a zmesou zalejete cannellony. Dáte zapiecť do trúby na cca 40 minút. Pri servírovaní ešte posypte strúhaným parmezánom, vážne dobrééé.
4 komentáre:
hmm..taketo ja veru moozem:)
no veru, aj my taketo mozeme .-)
aj myyyy :-)))
mnam! ja zvyknem plnit ricottou a spenatom ;o)
Zverejnenie komentára