pondelok 2. apríla 2012

Food positive "podruhé"



Keď sa Tomáš ohlásil, že čo by sme povedali na druhé stretko nenormálne ma to potešilo.Opäť sa stretnúť a porozprávať sa tak ozajstne s priateľmi vždy poteší...aj keď nie všetci mohli prísť.A opäť sme sa mali stretnú v škole varenia v Chefparade v Bratislave.Tak sme sa s Martinkou dohodli, že z Nitry pôjdeme opäť spolu. Keďže som nemala GPS, trochu som ju povozila po Bratislave, ale nakoniec sme školu varenia predsa len našli. Dokonca sme aj dobre zaparkovali :-) . Prišli sme posledné :-) . Zvítali sme sa so "starými " známymi, a pokukovali po nových tvárach...kam-teda ku ktorému blogu ich zaradiť. Tomáš to vyriešil a tak sme sa teda ešte popredstavovali...ako v škole :-)

Pravidlá boli tentokrát iné: z určených ingrediencií vytvoriť jedno hlavné jedlo a jeden dezert. Po vyžrebovaní skupín na stal šu ma ruch a radenie. A potom....sa to začalo :-) Pobehovanie, krájanie, čistenie, miešanie.....
Normálne som zabudla, že by som mala aj fotiť:-).Ale predsa pár fotiek sa mi podarilo urobiť.Pokial by ste chceli viac nájdete u Tomáša alebo aj u Lubky či Anetky.

Takže z tohoto sme mali variť...samozrejme, mali sme ešte dodatky ako múka, cukor, vajcia atď, ale toto bol základ.


A tak sme sa do toho varenia pustili



Dajako sme nestíhali fotiť :-)



Tu sme dopiekli naše rattaouille
Príprava na taniere



No tu sú aj ukážky jedál, a na konci dve tretiny našej skupinky, keďže Nataly musela odfrčať- teda Ja a Lucka.

No a čo dodať na záver? Bolo to uuplne super a som vďačná Tomášovi, že ho napadlo niečo takéto pre nás urobiť.


1 komentár:

dulce de leche povedal(a)...

Matka,ja som sa s tebou rada povozila Bratislavou:)kludne aj nabuduce:)

Printfriendly