Budeme potrebovať:
- cestoviny tagliatelle
- špargľu
- kukuričnú múku na zahustenie
- slaninku nakrájanú na tenučko
- soľ
- biele korenie
- a kto chce parmezán
- šparglu očistíme, nakrájame na kúsky a dáme variť do vody, trošku osolíme. Keď je mäkšia , hlavičky vyberieme a ostatné kúsky ponorným mixérom rozmixujeme spolu s vývarom zo špargle.
Prilejeme smotanu, a varíme, ak chcete nať takú syrovejšiu chuť postrúhajte parmezán do omáčky. Omáčku môžeme zahustiť kukuričnou múkou zmiešanou so sójovým miekom, ochutíme soľou a korením a varíme. Do uvarenej omáčky vrátime hlavičky špargle. Medzitým si uvaríme cstovinu a opečieme slaninku. Pred servírovaním ja zmiešam cestovinu s omáčkou, ale len stoľlko , koľko budeme servírovať. Primiešala som aj slaninkové chipsy. Ak máte radi, tak postrúhajte aj parmezán.
Želám dobrú chuť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára