nedeľa 24. novembra 2013

Moja prvá Giveaway pre vás

Myslím, že už skoro všetci blogeri dávali nejakú tú giveaway..teda po našom rozdávačku. Ja som sa k tomu ešte nedostala, ale kedže  idú vianoce a všetci budú piecť, taká malá rozdávačka sa určite šikne . Ešte v Londýne som kúpila pár drobností, ktoré som chcela do rozdávačky dať. Takže nech sa páči.

Výherca získa malý balíček, v ktorom budú minimarshamallows, čokochipsy, vykrajovačky hviezdičiek ( veď vianoce nie? ) a balíček mojich úžasných vanilkových rožtekov.


 Podmienky sú jednoduché:

1. Stačí, keď mi do komentárov tu , alebo na FB  napíšete, aký je Váš najobľúbenejší vianočný koláčik.
2. Stanete sa sledovateľom ( folowerom) môjho blogu, alebo stránky na FB https://www.facebook.com/MataPecie?ref=hl

Súťaž bude trvať do konca novembra.

Príjemné súťaženie želám :-)

10 komentárov:

zcdl povedal(a)...

Juuuj sladka vyhra...urcite sa zapojim...a ktore su moje najoblubenejsie ? Tazko povedat ale vianoce by nemoli bez vanilkovych rohlikov...:)

Lucia Godočiková povedal(a)...

Jednoznačne linecké koláčiky. Ak ich neurobíme doma, vyžeriem všetky návštevy ;)

salome povedal(a)...

ja mám najradšej linecké...a ešte štedrák a kávové kolieska a žerbo rezy :-D...asi mám rada všetko, čo je na vianoce napečené :-)

Anonymný povedal(a)...

tak pre mna urcite medovnik

mysterious cat povedal(a)...

Ja mám už od detstva Vianoce spojené so žĺtkovými rezmi, nepečenou roládou z Marína keksov a slanými tyčinkami z lístkového cesta.

monika povedal(a)...

Je to úžasný nápad :))
Já od dětství nejvíc miluju sádlová kolečka (čokoládové těsto s marmeládou uvnitř ve tvaru koleček), vosí hnízda a perníčky :)) Tyhle tři věci jsou pro nás na Vánoce na pečení snad nejdůležitější. Když jsme byly se sestrou menší, čekaly jsme, až je máma vyndá z trouby a hned jsme se běžely obsloužit, sotva se otočila :D

Unknown povedal(a)...

No to je teda výhra, tak sa zapojím aj ja ;) Naj koláčiky na vianoce u nás sú už roky vanilkové rožky a linecké koláčiky. :-)

happy.lenulka povedal(a)...

Tak u mě nemůžou vánoce být bez rohlíčků, lineckého a perníčků :-) to je taková klasika všech klasik.. zbytek obměňuji dle nálady a chuti :-)

Andrea R. povedal(a)...

Maťka akú milú súťaž si nám vymyslela :) ja mám s vianocami spojenú chuť vanilkových rožkov a medových rezov...

Berenice povedal(a)...

Moje naj na Vianoce sú asi vanilkové rožky :)

Printfriendly