Kúpila som krásny ananás, usmieval sa na mňa asi tri dni na kuchynskej doske..a čakal čo s ním urobím. A ja , už keď som ho kupovala, vedela som , že ho budem grilovať. Otázka však bola, akého sparinga v podobe omáčky dostane.Zvažovala som medovú, alebo s javorovým sirupom, alebo karamelovú.A keďže mi ostalo trocha smotany a karamel u nás patrí medzi top, tak nakoniec zvíťazila klasika. Recept sa ani nedá písať, lebo nie je moc čo. Je to dobrý tip k začínajúcim grilovačkám, už sa neviem dočkať.
Fakt dobré, akurát nie na večer.
Takto sa nám to grilovalo na na skvelej panvici a omáčka bublala ... jaaj mňam
Omáčka :
- šálka hnedého cukru
- maslo
- smotana
8 komentárov:
vypadá to moc dobře, ananas v kombinaci s karamelem, to musím být mňam :-)
Joj, to vyzerá veru dobre. Ja by som si to kľudne dala aj večer, hoci mi už pomaly pribúda slaninka z domáceho chovu : ) ale to je podľa mňa už aj vekom, no nie?
odpadla som.. toto je normalne tyranie..aaaaaaa! chceeem! :)
No ved však to aj bolo neskutočne mňam, a ked som večer upratovala kuchyňu, v hrnčeku ostala stuhnutá omáčka...to ešte len bolo skvelé :-)
Mati, mnaaam. Ja milujem ananas a aj karamel a spolu, no jedna baaaaasen:-))
uuuzasneeeeee!!!
hmmm,Matka...uuuurcite dobrotaaaa :)
je večer a ja by som si to fakt dala, ach tie kalórie :)
Zverejnenie komentára