sobota 12. novembra 2011

Diagnóza " Food positive "

Tak sme sa stretli...v Chef Parade, a všetci s jednou diagnózou "food positive". Konečne som si spojila tváre s menami blogov. Všetci máme radi dobré jedlo a radi sa motáme v kuchyni, ale toľko variacich ľudí v jednej kuchyni? A spojil nás jeden veľmi milý mladý muž Tomáš z Foodisssima. A sme mu za to vďační. Mali sme možnosť vyskúšať si rôzne kuchyne pod vedením profi kuchára.Bola to maximálne príjemná akcia. A ako sme sa podelili? Viac menej každý inklinuje k nejakej kuchyni, na výber sme mali  indickú, thajskú, taliansku, francúzsku a ešte bolo aj sushi stanovište. Vždy som chcela vyskúšať kohúta na víne a tak som sa priradila k tomu francúzskemu stanovišťu. A   pomaly sme sa pustili do práce. Čistili sme, varili, smažili a samozrejme ako správni blogeri fotili odušu. A tu je zopár fotopostrehov. Mimochodom , ešte vždy keď si spomeniem na ten príma večer priblblo sa usmievam.
Recept kohúta na víne pridám po nedeli, lebo ho budem robiť k obedu.
 Tím francúzskej kuchyne
 Sushi tím
Thajsko


India

 Taliansko odzadu :-)
A toto sme navarili




Celá akcia bola úžasná .

5 komentárov:

Archaa povedal(a)...

Martinka velmi sa tesim na receptík na kohútika, ked som uz nemohla byt s vami, aspon chcem vyskúsat co ste si to ukuchtili.:)

dulce de leche povedal(a)...

Matka,no neviem,neviem,ci vas zajtra neprepadnem na obede:)))..tesim sa uz na receptik,..lebo ten vas „coq au vin“ bol tak dobry,ze kvoli nemu urcite zhresim v nasom vege zivote :)

eL Familia povedal(a)...

Všechno to vypadá opravdu výborně. Hned bych ochutnala:)

Anetka povedal(a)...

jeeeeeeeej supeeer fotky! coq au vin musim rozhodne urobit aj ja, uz mam vytipovane,ze ho urobim z domacej sliepky:-D

kazdopadne martinka som rada, ze som ta spoznala, skoda, ze sme nestihli viac pokecat, ale tam to bolo vsetko take narychlo, prilis vela novych vnemov:-)))

tina24 povedal(a)...

Jooj Anetka aj ja som rada, bolo toho tak veľa a tak málo času, myslím že to bolo super, a keby sme z toho urobili tradíciu, budeme mať možnosť viac sa spoznať. Si veľmi milá baba, tak ako na blogu tak aj v skutočnosti :-)

Printfriendly